RUISKUVALUN AMMATTILAINEN

MUOVATAAN YHDESSÄ IDEOISTA TULEVAISUUTTA.

TK-Tiimi valmistaa Hollolassa korkealaatuisia ruiskuvalumuotteja ja muovituotteita muun muassa sähkö – ja elektroniikkatarviketeollisuuden, ajoneuvo-, ja urheiluvälinevalmistajien sekä rakennus- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Oma muotti- ja muovituotevalmistus takaavat korkealaatuisen ja tuottavan lopputuloksen. Kokonaisvaltainen palvelupakettimme räätälöidään asiakaskohtaisesti perustuen asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Näihin haasteisiin haemme ruiskuvalutuotantoon

AMMATTITAITOISTA RUISKUVALUASENTAJAA

Haemme nyt ruiskuvalun ammattilaista osaksi muovituotteiden valmistustiimiämme. Toimenkuvaasi kuuluu ruiskuvalukoneen muottien vaihdot ja käynnistykset, raaka-aineiden ja värien vaihdot, ruiskuvaluprosessin optimointi, ruiskuvalutuotannon ylläpito, ruiskuvalukoneiden ja laitteiden huollot ja laadun varmistaminen. Työskentelet yhteistyössä suunnittelijoiden, muotinvalmistuksen ja projektihenkilöstön kanssa. Tehtävä on vakituinen ja pääasiassa yhdessä vuorossa.

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (ammattikoulu tai amk) ja/tai kokemusta muovituotteiden valmistuksesta
  • Sitoutuneisuutta, yhteistyötaitoja, kykyä tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn sekä muovialan tuntemusta.
  • Työssä edellytetään muovituotteiden valmistusprosessien, valmistustekniikan, materiaalitekniikan ja laadunvalvonnan tuntemusta.
  • Robottien ja automaatiolaitteiden ohjelmointi ja käyttö katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tuotantojohtaja Aki Mäntylä, puh. 050 5862912, aki@tktiimi.fi

Jos koet että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n/ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian niin otamme sinut huomioon. Hakemukset: tktiimi@tktiimi.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”ruiskuvaluasentaja”